Måndag.. den allra första 2011

Hej på er o God fortsättning på det nya året!

Jahapp då har mellandagarna ramlat på och vi har firat nyår o helg o nu är det vanlig arbetsdag igen.. skönt.. börjar bara skolan oxå nästa vecka så är ordningen återställd.. =) nu går vi mot våren!!!! ehm.. ja snart iaf... men det är så skönt när det blivit nytt år o man får lite krafter tillbaka..
så vad har hänt här sedan juldagen då...

Ebba fick ju feber på Julaftonsnatten och sen hade hon feber i 4dagar med ont i huvud och ben... jag åkte på en rejäl förkylning men utan feber som tur är.. sitter lite heshet kvar men det ska gå o jobba iaf... o så stackars Lizze.. Nyårsaftonsmorgon väcker hon mig 10 i 5 o har jätte ont i huvudet.. o sen börjar hon spy... detta pågick fram till halv tolv på dagen... sen lugnade det ner sig... tror dock inte det var magsjuka utan hon spydde helt enkelt för att hon hade ont i huvet... iaf så har ingen av oss andra fått det...

Lizzez nyårsmat bestod av avslagen cocacola och lite banan.. (ja det är synd om henne.... men vågade ju inte ge henne nått mer... dock fick hon kompensation för det på nyårsdagen där hon fick ta del av hela buffen...)

vid gott mod trots feber o huvudvärk.....

Ebba då... ja hon var ju frisk.. så hon valde nyårsmat själv...


mjölk o chokladpuffar låg på hennes beställning som nyårs mat... (hon hade ju beställt nyårslunch oxå... makekenoner o farlikorv... )    =)))

Vi skulle haft Kristina o Svante här men de "vågade" inte komma ifall det nu skulle va magsjuka Lizze hade... så jag åkte upp mer deras mat till dem istället.... hade ju förberett lite och resten fick de laga själv.... vad åt vi nu då....

Till förrätt åt vi.....

En liten mini västerbottenostpaj med kallrökt lax, sparris och en romsås med avokado... det var jätte gott... (eget påhitt allt ihop)

Till varmrätt blev det.....

oxfilé med klyftpotatis och en vinsås.... *mumsigt var det*

Vi skulle ha ätit glass till efterrätt men efter som jag inte vågade ge Lizze det så sparade vi det till dagen efter....  sen tittade vi på tv en stund och spelade spel fram till tolvslaget.. o Då var lilla Ebba så trött så ögonen gick i kors... men hon var vaken iaf.. så vi sköt några raketer o sen fick två blonda tjejjor krypa i säng... tror de var nöjda ändå med dagen....  Nyårsdagen gjorde vi en repris på all mat både till oss och till Lizze... Ebba fick då pannkaka.. o det gillade hon... =) Lizze åt som en utsvulten och framförallt laxen.. =) hon gillar lax den donnan... =)

idag är det jobb som gäller... jag har jobbat mellandagarna oxå men inte ringt något då.. bara lagt in o fixat med företag så jag har att ringa på nu... det är bra... men idag ska här ringas så det är hårdkörning som gäller... =)))

Sen får man ju inte glömma att ladda inför årets första Hockeymatch o spelar de som de gjorde i mellandagarna.. ja då är vi på G.. låt jul o nyårsmat hamnat på rätt ställe hos grabbarna... =))
så ikväll ska jag följa matchen på datorn... det är nog så spännande... =)))

nu önskar jag er alla en riktigt bra måndag.... den första måndagen av många detta år...

*kram* så länge



Kommentarer
Postat av: Mamma

God fortsättning på det nya året;skönt stt flickorna är bättre nu.har varit ute på sn skön promenad i solen.Synd att det är så halt på alla vägar.Och så vi få vara t acksamma att vi tagit spruta mot svininfluensan,den går här nu.En liten sjuårig kille dog i veckan här i hbg.Så jag ber er som tror att det drabbar inte oss ta sprutan kram

2011-01-03 @ 16:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0