Tisdag.. Bröllop och Dop..

Hej på er!

Jahapp då var det Tisdan igen o dagarna springer iväg.. men det ska väl vara så.. livet ska "susa" förbi.. så det gäller att ta vara på allt man kan o njuta för stunden.. för en vacker dag är man lagd med näsan i vädret o då är det försent att göra nått eller ta vara på nått.. =)

I Lördags var vi på bröllop och dop i Motala... Det var rogers bror Morgan o hans Camilla (jodå han har oxå en Camilla) som skulle gifta sig o så skulle lilla charlie döpas.. =) Det var en lite stressig morgon på lördagen men det ska väl vara så när det är bröllop.. =) vi var i tid i kyrkan iaf och gifta blev de.. men vi klantade väl till oss för 5 min innan bröllopet så gick Roger iväg med lite grejjor till bilen... o naturligtvis var kameran en av de grejjorna.. fasiken jag tror jag lidet av teflon hjärna.. hehe.. nåja vi fick ta kort efter när de kom ut iaf.. så några bilder blev det..


lite småkyligt men inget regn iaf.. Ebba tog på sig jacka.. men Lizze-viking skulle ingen ha först..


Herr o fru Bergman... med sina brudnäbbar och en av två små hmm... vad heter det när pojkar går med brudparet in i kyrkan?? ..brudnubbar kanske.. haha.. fasiken jag kan just nu inte komma på.. men grabben heter Adam iaf... o visst är de fina... =)


det vackra brudparet......

När de blivit vigda ordentligt o marcherat ut ur kyrkan o vi kastat "pappers fnuttar" (inget ris.. man ska tänka på fåglarna.. ) så marcherade vi alla in igen för då var det dags för.....


lilla Charlies dop.... så nu är han dopad o klar... =)


..... den goda tårtan.......  som .....


... skulle skäras.....

Det var ett mycket fint bröllop och dop o trevligt.. massor med god mat fick vi... så tack Morgan o Camilla för en fin lördag.. =)

vid 18-tiden begav vi oss hemmåt igen då vi inte hade kattvakt.. så som de djurägare vi är så var det bara  att styra kosan mot de värmländska skogarna... =)  men Spookie (hunden) han var med ner till Motala o han skötte sig exemplariskt... dutti vovve.. =)

nu ska jag börja förbereda in för jobb.. så ha en bra dag med er...

*kram* så länge

Kommentarer
Postat av: Danica

Ja det var ju två söta näbbar iaf...och varför var inte Spokie med på bröllopet han hade kunnat haft slips och hög hatt guud så stilig han skulle ha varit...

Bra att ni kom hem till katterna...men annars hade dom ju kunnat äta ute...dom har ju krogen precis om hörnet skratt

Kramas <3

2010-08-31 @ 09:17:29
URL: http://tantans.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack snälla ni för att ni ville komma på vårat Bröllop, tusen TACK för all hjälp med barnen.Jättefina kort ni har tagit.

Hälsa alliopa hoppas vi kan ses snart igen.

Stora Kramar

2010-09-14 @ 12:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0