Sköna Söndag.... =)

ja nu blev det några dagar som jag inte skrev igen... jaja... är väl så ibland tiden räcker inte till... o inte orken heller alla gånger... =)

Vi har iaf haft en jätte skön helg... lördagen blev en handlingsdag.. o sen var vi på den enormt lilla marknaden i Råda... tror det var typ 30 stånd eller nått... man blir iaf inte slut av att gå igenom den... =)

Barnen tycker det är roligt... de skulle åka karusell... hmm.. ja ebba fanns det en karusell åt o sen var det slut på karuseller... men Lizze ville hoppa i en borg så det fick hon... sen handlade vi munkar och åkte hem o bjöd våra "sommar" grannar på fika...




Ebba åker BLÅ bil... det var mycket viktigt att den skulle vara blå... dock ville hon inte titta på mamma som tog kort... =)




Tjoho!!!! Lizze slänger sig ner för rutchkanan i hoppborgen...




Och här har hon landat.... =)


Söndagen ägnade vi åt vårat stora nöje... vi plockade svamp... Kristina orkade inte följa med då hon var sliten... men vi drog iväg till nya "jaktmarker" och faktiskt.. vi hittade!!! yes.. äntligen... vi hittade både gula och trattisar... mmm... i massor... ja inte så jätte många gula.. men massor med trattisar... knappa 2 konsumkassar blev det nog... jisses vad jag får rensa svamp imorgon... =)




Här är skörden.... =)

Sen köpte vi pizza då ingen var sugen på att laga mat utan vi bara var hungriga... så det blev en bra avslutning på söndagen...

Nu sitter flickorna i badet och ska snart krypa i säng... sen blir det lite tv o data sen är helgen till ända...

*kram* så länge

Kommentarer
Postat av: tantans

Ja du är lite dålig på att uppdatera ...är ju nyfiken på vad du sysslar med...hela tiden så klart...kramas

2009-09-27 @ 23:18:44
URL: http://tantans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0